Net Ground

IS Group B.V., een dochteronderneming van KPN N.V., neemt alle aandelen van Net Ground B.V. over. Net Ground is een specialist in het hosten en beheren van bedrijfskritische webomgevingen. Veertien jaar geleden richtten de eigenaren Net Ground op en Net Ground is inmiddels uitgegroeid tot een leidende specialist in de hostingmarkt. IS Group biedt virtuele desktopomgevingen, managed-hosting en tools om bedrijven op verschillende locaties via internet met elkaar te verbinden. IS Group is in 2010 ontstaan uit de fusie tussen de Pins Groep en IS Interned Services. Nadien volgde een reeks overnames en veranderde het bedrijf in een cloudcomputing-dienstverlener. In juli 2015 is de clouddienstverlener uit Purmerend overgenomen door KPN. Hogenhouck trad op namens de verkoper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.