PrintControl

PrintControl en Office Group Belgium gaan een samenwerking aan. Met de samenwerking tussen de twee ondernemingen verstevigen zij de positie als specialist in documentoplossingen in Nederland en België. Office Group Belgium is specialist in het beheren van documentstromen en heeft diverse vestigingen. PrintControl is als onafhankelijk specialist in documentoplossingen al 15 jaar actief op de Nederlandse markt en blijft onder eigen naam zelfstandig opereren. Met een eigen sales en service organisatie beheert PrintControl, onder contract, bijna 3000 machines van de merken Konica Minolta, Kyocera en HP. Hogenhouck heeft PrintControl begeleid.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.