Nieuws

Voskamp Groep investeert verder in landelijke dekking van Voskamp Beveiligingstechniek.

Reeds geruime tijd is Voskamp Beveiligingstechniek op zoek naar een vestiging in het Zuiden van Nederland als aanvulling op haar vestigingen in Soest, Zwolle en Almelo.

DareTronics heeft al geruime tijd interesse in een groter platform om haar ambitie als security solutions partner naar de toekomst uit te breiden.

We zijn verheugd dat met ingang van heden 10 mei 2016 partijen overeenkomst hebben bereikt over een aandelen overdracht van DareTronics Infra, DareTronics Services en DareTronics GGI aan de Voskamp Groep. Beide ondernemingen vullen elkaar goed aan in regio, klantenkring, techniek en visie op ondernemen.

Alle activiteiten zullen worden voortgezet zoals de klanten en relaties dat gewend zijn, en de naam DareTronics blijft in de markt bestaan, nu als onderdeel van Voskamp Beveiligingstechniek.

Wim Eijkemans zal, als voormalig eigenaar van DareTronics, verbonden blijven aan het bedrijf en vooral zijn ondersteuning geven op technisch gebied. Thom Rolf zal, als ervaren beveiligingsdeskundige, ad interim de algemene leiding nemen over DareTronics totdat er een geschikte vestigingsleider is gevonden.

Beide partijen kijken met optimisme naar de toekomst en zien deze stap als een versterking van hun ambitie in de Security markt.

Bron: Voskamp

Interesse?

We willen je graag leren kennen.