Nieuws

Dynamic People bundelt krachten met groeipartner Gate Invest

ERP- en CRM-specialist Dynamic People gaat met Gate Invest de volgende groeifase in om haar ambitie waar te maken: de beste strategische partner zijn voor end-to-end bedrijfsoplossingen gebaseerd op Microsoft-technologie. Hogenhouck m&a begeleidde de eigenaren van Dynamic People bij deze transactie.

Succesverhaal voortzetten

Dynamic People adviseert, ontwerpt, levert, implementeert en beheert als strategische Microsoft Gold partner cloudoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365, PowerPlatform en Azure. Dynamic People werd in 2006 is opgericht en is doorgegroeid tot een volwassen organisatie met zo’n 70 professionals. Samen met Gate – het investeringsfonds van de familie Vermaat – wil Dynamic People haar succesverhaal als aanbieder van bedrijfsapplicaties op basis van Microsoft-technologie voortzetten. Met deze nieuwe fase wil het bedrijf zijn missie op grotere schaal realiseren: samen groeien met klanten, partners én medewerkers in binnen- én buitenland.

Management met groeiambities

De oprichters alsmede huidig management team  Jeroen Bunck (CEO), Mike van Ophem (Co-Founder) en Michel Lecluse (Managing Partner) blijven de organisatie verder uitbouwen. Dynamic People is allesbehalve een traditioneel IT-huis en wil zich verder ontwikkelen tot de beste strategische partner voor Microsoft applicaties. Daarbij richt het bedrijf zich op segmenten als commodities en handel, professional services, finance en retail in Nederland en daarbuiten, waaronder Engeland, Amerika, Duitsland en Zwitserland. Naast de standaard Microsoft producten, worden ook een aantal eigen oplossingen zoals Cloud4Commodities en Configure Price Quote (CPQ) ingezet. Deze producten zullen de komende jaren worden doorontwikkeld en uitgebreid.

Meerdere disciplines voor verdere ontwikkeling

Jeroen Bunck, mede-oprichter en CEO van Dynamic People: “De markt ontwikkelt zich razendsnel en dat vraagt extra aandacht verdeeld over meerdere disciplines. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een strategisch partner die ons kan ondersteunen bij onze volgende stap. Dat is nodig om voorop te blijven lopen als expert in Microsoft én onze eigen producten. Ook kunnen we zo onze mensen professionele uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden blijven bieden. Onze zelfstandigheid én het behoud en versterking van onze cultuur zijn daarbij essentieel. In Gate hebben we een partner gevonden die onze visie hierop volledig deelt.”

Sterke bedrijfscultuur behouden

Co-founder Mike van Olphen: “Onze organisatie wordt gemaakt door onze mensen. People First is hierbij altijd onze belofte geweest. Met Gate Invest hebben we een groeipartner aangetrokken die oog en aandacht heeft voor datgene wat ons succesvol maakt. Onze cultuur maakt ons bedrijf sterk. Het is een fijne en veilige plek om te werken, en dat moet zo blijven. De nieuwe samenwerking biedt veel kansen voor onze mensen; hierdoor kunnen we ons nog meer gaan richten op persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen we in de loop van tijd een nog breder pakket aan opdrachten en uitdagingen aan onze mensen aanbieden.”

Ondernemers aan het stuur

Ook het team van Gate Invest is trots op de nieuwe samenwerking. Paul Vermaat: “Wij kiezen bewust voor bedrijven met een gezonde cultuur en sterke ondernemers aan het stuur. De match met Dynamic People voelt goed: we delen de grote ambitie om te groeien, als bedrijf en als mensen. Met onze ondernemerservaring, expertise en kennis kunnen we veel waarde toevoegen. We kijken uit naar de toekomst.”

Interesse?

We willen je graag leren kennen.