Kyden is genomineerd als Best Small Cap Deal voor de M&A Awards 2023. Hogenhouck m&a begeleidde de aandeelhouders bij deze unieke transactie.

Kyden, een revolutionair ESG-platform, is recentelijk gevormd door een fusie van drie afzonderlijke bedrijven: Dialogue, Kirkman & Company, en Yse, met Fields Group als investeerder.

Het platform is volledig toegewijd aan het versnellen van de overgang naar een duurzame samenleving. Kyden richt zich exclusief op Environmental, Social and Governance (ESG) vraagstukken.

Deze M&A transactie – die begon bij een zoektocht naar een investeerder voor Dialogue – evolueerde tot een omvangrijker plan om een ESG-platform op te zetten samen met Kirkman Company en Yse, en met investeerder Fields Group een buy-and-build strategie te gaan vormgeven. Dit resulteerde uiteindelijk in drie transacties om daarna als één organisatie onder de naam Kyden te gaan opereren.

Het samenvoegen van deze bedrijven, met verschillende specialisaties, creëert synergie en legt de basis voor een professionele organisatie met een gezamenlijk managementteam. Dit biedt niet alleen kansen voor verdere groei, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling van betrokkenen. Fields Group als investeerder versterkt de haalbaarheid en versnelt de groei, waardoor Kyden een unieke transactie is die de essentie van ESG belichaamt.

Meer lezen over de nominatie van deze unieke transactie voor de M&A Awards 2023? Klik dan hier. Je kunt daar als member van M&A.nl ook je stem uitbrengen voor deze transactie.

 

Interesse?

We willen je graag leren kennen.