oneCentral maakt sinds 1 mei deel uit van de Yielder Group. De overname door deze bekende Nederlandse investeerder met vijf andere toonaangevende IT-merken is een spannende stap in de volgende fase van de 15-jarige ontwikkeling van oneCentral. Oprichter Marius Savelbergh en alle teamleden van oneCentral blijven direct verbonden aan de onderneming. Hogenhouck m&a begeleidde de oprichter van oneCentral, bij deze transactie. 

Expertises samenbundelen

Yielder Group was al geruime tijd onder de indruk van het communicatieplatform van oneCentral en de expertise van het team op het gebied van telecom en netwerken op basis waarvan het platform is ontwikkeld en opgebouwd. Deze kennis is van groot belang voor de strategie van Yielder Group, die vorig jaar al belangstelling bekendmaakte aan oprichter Marius Savelbergh van oneCentral. “Het fundament dat wij hebben gelegd en onze internationale aanwezigheid, passen heel goed bij de ambities van Yielder Group”, zegt Savelbergh. “De gelijkgestemde visie en de mogelijkheden om oneCentral verder te verstevigen en ontwikkelen als organisatie binnen de Yielder Group, zijn doorslaggevend om in te stemmen met een overname.”

Kwaliteit verankeren en service op een hoger niveau brengen

De overname heeft geen wijzigingen in de werkwijze, technologie of ondersteuning van partners en klanten van oneCentral. Het platform en de onderliggende infrastructuur of routeringen blijven ongewijzigd. “Met deze overname komen er middelen beschikbaar waarmee we de kwaliteit van onze bestaande diensten verankeren en het niveau van de service verder kunnen verhogen”, vervolgt Savelbergh. “Bovendien voorzien we veel mogelijkheden om de ontwikkeling van nieuwe additionele diensten op het gebied van telefonie, voice, hosting en infrastructuur te versnellen.”

Interesse?

We willen je graag leren kennen.