“Ondernemers zijn bij ons onderdeel van het (transactie)team: zo blijven zij in de regie en werken we samen naar een resultaat dat daadwerkelijk voldoet aan hun wensen.”

Mark van Beusekom

Mark van Beusekom

Managing partner

Met een enorme gedrevenheid zorgt Mark ervoor dat ondernemers en hun onderneming in een krachtige strategische en onderhandelingspositie komen en blijven. Mark heeft in 2004 zijn eerste adviesbureau verkocht en richtte in 2007 samen met Rik Stikkelbroeck Hogenhouck op. Mark voelt de dynamiek van de deals aan, vereenzelvigt zich met de verwachtingen en belangen van de opdrachtgevers. Indien nodig zet hij iedereen op scherp om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast is hij binnen Hogenhouck verantwoordelijk voor de positionering en ontwikkeling van het kantoor. Mark studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.