Bernard Bruggeman

Bernard Bruggeman

Analist

Bernard werkt als Analist bij Hogenhouck m&a. Hij heeft zijn Master in Financial Management aan TIAS Business School in Utrecht afgerond. Daarvoor haalde hij een bachelor Werktuigbouwkunde aan de Hogeschool Utrecht.

Met zijn technische inzicht in combinatie met analytische skills, is hij een goede toevoeging aan het Hogenhouck team. Bernard houdt zich dagelijks bezig met het uitvoeren van bedrijfsanalyses, het maken van financiële modellen, het opstellen van informatiememoranda en het begeleiden van deals. 

In Bernard zijn vrije tijd gaat hij kitesurfen, golfen of vindt hij het leuk om in de keuken mooie gerechten te bereiden.

Betrokken bij de volgende transacties

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.