Met onze focus op inhoud gecombineerd met best-in-class executie en ondernemerschap zorgen we in elke transactie voor de juiste deal voor onze opdrachtgevers.

Victor Rosier

Victor Rosier

Partner

Victor doorgrondt snel de dynamiek van markten en posities van een bedrijf daarin. Daarbij heeft hij een scherp oog voor zowel de persoonlijke als zakelijke ambities van ondernemers.

Voorheen werkte Victor bij de M&A afdeling van EY, waar hij met name transacties begeleidde in technologie en logistiek. Daarvoor was hij ruim een jaar CEO bij UTI, een grote logistieke speler in Nederland. Victor startte zijn carrière bij ING binnen fusies en overnames en acquisitiefinanciering.

 

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.