Geomet

Geomet, een landelijk en internationaal opererend geotechnisch advies- en bodemonderzoeksbureau gelegen in Alphen aan den Rijn, is door ABO-Group overgenomen. De activiteiten van Geomet behelzen het onderzoek van de bodem, ter bepaling van de eigenschappen daarvan om op basis daarvan een gedegen advies uit te kunnen brengen t.b.v. de fundering en evt. grond-/waterkerende constructies van het te bouwen vastgoed of evt. infrastructurele werken. Met de overname wil het beursgenoteerde ABO-Group, met hoofdkantoor in België, haar positie in Nederland versterken op het gebied van geotechnische activiteiten. De sterke kennis – en kwaliteitgedreven bedrijfscultuur van Geomet sluit nauw aan bij de stijl van ABO-Group. De referenties en geotechnische expertise van Geomet zullen bijdragen aan het marktaanbod van ABO-Group. Hogenhouck trad op namens de verkoper.

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.