Korton Software verkocht aan Total Specific Solutions

Korton Group is actief als leverancier van cloud oplossingen en als software leverancier voor de mobiliteit en personenvervoer. Om beide onderdelen van het bedrijf verder te laten groeien, is Korton Software door middel van een carve out verkocht aan Total Specific Solutions.

Carve-out voor verdere groei

Peter Altevogt, CEO van Korton Group: “In meer dan 22 jaar is de Korton Group gegroeid tot een leidende speler op twee verschillende gebieden: aanbieder van mobiliteitsoplossingen en aanbieder van Managed Cloud Services. Voor Korton Group is nu de tijd aangebroken om te splitsen zodat zowel de software- als het IT-cloudbedrijf de juiste focus kunnen krijgen voor de volgende fase.”

Verticale marktsoftware

“Voor de softwareoplossingen hebben wij in TSS een bedrijf gevonden met dezelfde kernwaarden. Met deze volgende stap en blik op de lange termijn is de toekomst voor de klanten en medewerkers van Korton Software geborgd. Als CEO van Korton Group zal ik mij verder focussen op de verdere groei van de Managed Cloud Services”, aldus Peter Altevogt.

Bekijk het video interview met Peter Altevogt, CEO Korton Group, over deze transactie.

En lees meer op www.korton.nl/korton-software-wordt-onderdeel-van-total-specific-solutions/

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Cedric Baerts
Associate

Mark van Beusekom
Managing partner

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.