Online boekhoudsoftware specialist Cash Software is overgenomen door Visma. Cash Software, waar sinds 7 jaar ook Microloon een onderdeel van is, werd opgericht in 1984 en ontwikkelt al meer dan 35 jaar bedrijfssoftware voor het MKB. Hogenhouck m&a adviseerde de verkopers.

Software voor accountants en mkb-bedrijven

Cash Software is groot geworden door gewoon te blijven en heeft de gebruiker altijd centraal gesteld om innovatieve bedrijfssoftware te kunnen bieden met een goede service. Inmiddels werken ruim 10.000 bedrijven met CASH en Microloon en tezamen voeren zij ruim 400.000 administraties. “Door onderdeel te worden van de Visma-familie krijgen we nu nog meer armslag om de beste software en service te blijven bieden en meerwaarde te creëren voor al onze gebruikers.” zegt Robert Mijnsbergen, CEO van Cash Software.

Brede ERP cloudoplossingen voor accountants

Cash Software voor accountants is een strategische uitbreiding voor Visma. “We zijn enorm verheugd dat Cash Software ervoor kiest om onderdeel te worden van onze snel groeiende Visma-familie. Met de toevoeging van Cash Software zijn we weer een stap verder in het aanbieden van innovatieve accountancy en ERP cloudoplossingen in de Benelux.” zegt John Reynders, Country Director Visma Benelux.

Cash Software behoudt eigen identiteit

Cash Software zet onder de huidige naam de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort, waarbij wel gebruik wordt gemaakt van de krachten van andere Visma-bedrijven. De twee oud-eigenaren Jaap Boender en Zita de Booij nemen afscheid van Cash Software. Eigenaar Robert Mijnsbergen blijft aan als Managing Director.

Interesse?

We willen je graag leren kennen.