Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Investeringsfonds Gilde Equity Management Benelux stapt in bij Impulse Info Systems middels een management buy out van oprichter Henk Koopman. Dit bedrijf uit Oldenzaal ontwikkelt softwareapplicaties voor de gezondheidszorg, met name elektronische patiëntendossiers. Met  investeerder Gilde aan boord wil Impulse verder groeien in de zorgsector. Oprichter Henk Koopman blijft in zijn huidige rol als directeur en aandeelhouder betrokken.

Impulse, opgericht in 1994 en gevestigd in Oldenzaal, levert software aan een breed scala van zorginstellingen, met name in de geestelijke gezondheidszorg. Het zorginformatiesysteem USER stelt zorginstellingen in staat het primaire zorgproces te automatiseren en de financiële administratie en facturatie maximaal te ondersteunen.

Er werken zo’n negentig man bij Impulse. Klanten zijn onder andere Kentalis, GGZ Centraal, Elkis, Mediant, GGD Amsterdam, Pompe Stichting, Antes en Dienst Justitiële Inrichtingen van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

 

Bron: Computable

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.