Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

De Rotterdamse ict-dienstverlener Finalist neemt per 1 januari 2016 met terugwerkende kracht alle aandelen over van Iprofs, een Amsterdamse internetspecialist op het gebied van portalen, contentmanagementsystemen en Java-technologie. Beide partijen zijn dit onlangs overeengekomen. Door de overname ontstaat een organisatie van 140 medewerkers met locaties in Maarssen, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Bij de overname gaan geen arbeidsplaatsen verloren.                                   

Met de overname versterkt Finalist zijn detacheringstak van internetprofessionals. Iprofs heeft daarnaast expertise op het gebied van internet of things en mobiele toepassingen.

Iprofs is sinds 2001 actief in de online dienstverlening; het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere het cms Hippo. Finalist is al sinds 1988 actief met ict-advies, implementatieprojecten en applicatiebeheer.

 

Bron: Computable

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.