Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

De Nederlandse e-commerce en hostingspecialist Hipex is overgenomen door Team.blue. Hipex en Hypernode gaan onder de nieuwe structuur samen verder. Het Amsterdamse Hypernode en Hipex uit Rhenen combineren de automatiseringskrachten van Hypernode en de performance power van Hipex tot een platform van ongekend niveau op de internationale e-commercemarkt. Hogenhouck m&a begeleidde de aandeelhouders van Hipex bij deze transactie.

Experts in cloudhosting en e-commerce

Hypernode staat internationaal bekend om hun schaalbare managed cloudhostingoplossingen voor e-commerceplatformen zoals Magento, Shopware en Akeneo. Hipex biedt hostingoplossingen voor e-commercesoftware met een grote focus op snelheid.

Beide partijen staan aan de top van de Nederlandse e-commercehostingmarkt dankzij hun krachtige platformen, persoonlijke aanpak en technische ondersteuning. Hun klantenkring varieert van kleine webshops tot grote, internationale partijen en e-commerce agencies.

Overname door team.blue

Hipex en Hypernode gaan samen de e-commercehostingtak van het Europese tech powerhouse team.blue vormen. Deze samenwerking verstevigt de positie van Hypernode op de internationale markt als een krachtige e-commercehostingspecialist die de perfecte oplossing kan gaan bieden voor webshops van elk formaat.

De twee bedrijven vullen elkaar goed aan en zien een mooie toekomst in het combineren van hun diensten tot een zeer sterk portfolio voor hun klanten en hun partners via het partnerprogramma. Naast de combinatie van de sterke automatisering van Hypernode en de performance power van Hipex krijgen alle klanten van Hypernode en Hipex een nog bredere toolkit tot hun beschikking met onder andere MageReport Premium, Performance scan en Percolate.

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.