Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

HVV strikt nieuwe shirtsponsor (bron Haaglanden Voetbal)

                                  

(vlnr: namens Hogenhouck Mark van Beusekom en Rik Stikkelbroeck)                                            (Hogenhouck toastend met mr Jeroen Smits (Voorzitter HC&VV)

HVV kan een nieuwe hoofd- en shirtsponsor introduceren. Donderdag 28 juni is het contract getekend door algemeen voorzitter van HVV Jeroen Smits en Rik Stikkelbroeck en Mark van Beusekom van Hogenhouck. De komende drie seizoenen zullen nagenoeg alle teams van HVV met de naam van de nieuwe sponsor op de borst spelen. Hogenhouck, in 2007 opgericht door oud-HVV bestuurslid Rik Stikkelbroeck en Mark van Beusekom (vader van twee HVV-jeugdleden), richt zich vooral op mid-market deals (ondernemingswaarde vanaf € 10 miljoen) met onder meer een focus op de sectoren IT, industrie, food en staffing.

Mede dankzij de nieuwe sponsorovereenkomst kunnen de leden van HVV een flinke extra korting krijgen op het complete nieuwe tenue. Alleen de negen teams die op dit moment een eigen sponsor hebben, vallen buiten deze sponsordeal.

© Haaglanden Voetbal

 

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.