Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Publieke sector adviesbureau Leeuwendaal heeft Alons & Partners overgenomen. Alons & Partners, dat ruim 25 jaar bestond, is eerder deze maand failliet verklaard. Alons & Partners richtte zich voornamelijk op klanten in de publieke sector en kampte met financiële problemen door de bezuinigingen in rijk en gemeenten.

Het meerendeel van de medewerkers van Alons & Partners gaat over naar Leeuwendaal.

Voor Leeuwendaal betekent de overname een verdere verbreding van het dienstenpakket. Eerder al is Leeuwendaal samengegaan met VOS/ABB Consulting, waaruit Leeuwendaal VOS/ABB is ontstaan, gespecialiseerd in advies en ondersteuning van bestuur en management in het onderwijs.

Uitdaging voor publieke sector adviesbureaus
Adviesbureaus met een focus op de publieke sector hebben het moeilijk in de huidige markt. Zo schrapte eind vorig jaar ingenieurs- en adviesbureau DHV circa 300 banen vanwege de bezuinigingen door overheden. En in april werd Segment Personeel, de detachering-tak van publieke sector adviesbureau Segment Groep (circa 100 consultants), failliet verklaard door de rechtbank in Utrecht. Adviesbureau Necker van Naem (NvN) zorgde voor een doorstart onder de naam Necker van Naem Detacheringen.

Over Leeuwendaal
Leeuwendaal is sinds 1990 onafhankelijk adviesbureau in personeel, management en organisatie en juridisch advies. Leeuwendaal richt zich daarbij met name op organisaties in het publieke domein.

 

Bron: Consultancy.nl

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.