Materials innovation institute M2i maakt bekend dat het BIRD Recruitment B.V. heeft overgenomen.

BIRD Recruitment (BIRD) is een recruitment bureau, gespecialiseerd in de Chemie en Life Sciences markten en levert sinds 1994 de talenten voor vaste en tijdelijke functies bij haar klanten. BIRD Recruitment heeft een uitstekende reputatie op het gebied van recruitment oplossingen voor wetenschappelijke en technische functies. Het heeft een sterk en loyaal klantenbestand opgebouwd in de afgelopen 20 jaar en zal dit voortzetten onder dezelfde merknaam.

Mario Van Wingerde, CEO M2i: “De overname van BIRD Recruitment helpt M2i om zijn ambities op het gebied van “Human Capital” waar te maken, voortbouwend op BIRD’s uitstekende recruitment team, klanten & kandidaten bestand”.
Marc Lankveld, CEO BIRD Recruitment: “M2i zal een stimulerende omgeving zijn voor de verdere groei van BIRD. Haar netwerk, wetenschappers, ervaring zal een nieuwe gebieden ontsluiten voor BIRD, waarbij het hoge service niveau gehandhaafd zal blijven voor onze bestaande klanten en kandidaten.

M2i is een netwerk organisatie gespecialiseerd in Open Innovatie en Human Capital van nieuwe materialen en werkt samen met meer dan 60 industriële bedrijven, academia en het Ministerie van EZ. BIRD Recruitment is een chemie en life science recruitment bureau, met vestigingen in Rotterdam Science Tower, BioScience Park Leiden en Chemelot, Geleen.

Bron: BIRD Recruitment

Interesse?

We willen je graag leren kennen.