Nieuws

Microsoft Teams specialist AskRoger! wordt onderdeel van Interstellar

AskRoger! werd opgericht in 2007 als communicatiespecialist en is in 15 jaar uitgegroeid tot de grootste, provideronafhankelijke, Microsoft voice, omnichannel contactcenter- en videospecialist van Nederland. AskRoger! is onderdeel geworden van Interstellar. Hogenhouck m&a begeleidde de aandeelhouders van AskRoger! bij deze transactie.

Snelle transitie naar verdere digitalisering

CEO Rob Winkel over de verdere digitalisering en de keuze voor Interstellar: “Telecom convergeert naar een workload binnen het ICT-domein, een transitie die als gevolg van de coronapandemie is versneld. Ask Roger! heeft een meer dan uitstekende uitgangspositie om de groei te versnellen en gelijktijdig te transformeren naar een organisatie met meer proactieve diensten die aansluiten bij de klantverwachting. Als onderdeel van Interstellar kunnen we onze serviceverlening verder optimaliseren, kwaliteit en continuïteit blijven garanderen en ons sneller ontwikkelen.”

Gespecialiseerd in Teams platform

Ask Roger! is een Microsoft Gold Cloud Productivity Partner en is gespecialiseerd in Advanced Calling, Advanced Meeting & Teams Rooms. De nauwe samenwerking met Microsoft heeft onder andere geresulteerd in de ontwikkeling van een digitale baliedienst voor het Teams videoconferencing platform.

Uitstekende aanvulling op de Interstellar collectie

Interstellar is een collectie van generalistische en specialistische IT-bedrijven. Alle bedrijven zijn autonome ondernemingen met een eigen kwaliteit, specialisatie en identiteit. Samen vormen zij een sterke collectie voor de multidisciplinaire opgave die de digitale reis van MKB+-bedrijven vandaag de dag is. Interstellar vertegenwoordigt in totaal meer dan 600 medewerkers en een omzet van 140+ miljoen euro.

CEO Maarten van Montfoort van Interstellar: “Met de toevoeging van Ask Roger! zijn wij in staat onze klanten een uitstekende aanvulling op de collectie te bieden en nemen we in een klap een leidende positie in op de Nederlandse markt op dit gebied.”

“ Ask Roger! blijft, net als alle andere leden van de collectie, een opzichzelfstaande onderneming met een eigen kwaliteit en cultuur. Door ons met de Interstellar-collectie te verbinden, komen de kwaliteiten in vele combinaties nóg beter tot hun recht”, aldus Rob Winkel.

Talent behouden

Rob Winkel vervolgt: “Met de aansluiting bij Interstellar, kunnen we onze medewerkers interessante ontwikkelprogramma’s aanbieden en kunnen we werknemers blijven uitdagen door de samenwerking en uitwisseling met de andere deelnemingen”.

De directie van Ask Roger! wordt voortgezet door oprichters Rob Winkel en Patrick Scherbeijn. De derde oprichter, Gerben Hoogwerff Kroon, neemt afscheid van Ask Roger! en zet zijn werkzaamheden verder voort bij ROGER365.io voor contactcenter oplossingen.

Duidelijke strategische fit

Met haar diensten in de Microsoft Teams omgeving is de business van AskRoger! zeer actueel. Iris van Weel, director Hogenhouck m&a, over deze transactie: “We hebben met de drie aandeelhouders van AskRoger! een mooi en gefocust verkoopproces doorlopen. Er is een heel duidelijke strategische fit met Interstellar, waarbij zowel voor het bedrijf als de directie van AskRoger! nieuwe (groei)kansen ontstaan.”

Interesse?

We willen je graag leren kennen.