Urban Gym Group heeft additioneel groeikapitaal van Euro 10 miljoen opgehaald. Ondernemers Han Doorenbosch en Marjolijn Meijer willen met dit budget komend jaar zes nieuwe vestigingen openen. Het groeikapitaal komt voor een flink deel van de Rabobank en voor een kleiner deel van het Dutch Mezzanine Fund (DMF); beide partijen investeerden vorig jaar al 16 miljoen euro in Urban Gym Group.

Een goed businessplan met een duidelijke toekomstvisie

Han Doorenbosch: “Uiteraard gaat het om een goed businessplan met een duidelijke toekomstvisie. Daarin gaat het ook om kunnen groeien.” Naast eigenaren Han Doorenbosch en Marjolijn Meijer en investeerder Jordy Kool bestaat het team uit mede-aandeelhouders Michael Rustwat (commercieel directeur TrainMore) en Barbara den Bak (directeur High Studios).

De Urban Gym Group opent in 2020 een TrainMore club in Groningen en in Rotterdam, en wil verder uitbreiden in Amsterdam met meerdere vestigingen. Op dit moment heeft UGG 18 vestigingen en dat worden er in 2020 minstens 24.

Hogenhouck begeleidt Urban Gym Group om haar positie te versterken

Hogenhouck begeleidt Urban Gym Group om haar positie te versterken door middel van overnames en begeleidde de groeifinanciering, samen met partner Roodhals Capital.

Bekijk de video met Han Doorenbosch en Marjolijn Meijer over het ophalen van groeikapitaal en de samenwerking met Hogenhouck.

Lees het artikel op De Ondernemer  

Interesse?

We willen je graag leren kennen.