De Paardekooper Group, distributeur van verpakkingen en disposables, heeft overeenstemming bereikt met de Clondalkin Group over de overname van alle aandelen van de Van der Windt Group, producent en leverancier van verpakkingen en disposables. Beide bedrijven realiseren gezamenlijk met 380 fte’s een jaaromzet van ongeveer 250 miljoen euro. De overname wordt ter goedkeuring aan de NMA voorgelegd.

Zowel Paardekooper als Van der Windt zijn actief in diverse markten, zoals de retail, foodservice, industrie en de horti- en agricultuur. De Van der Windt Groep ontwikkelt, produceert en levert kunststof en kartonnen verpakkingen en disposables. Paardekooper Group is een van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in de Benelux.

Een fantastische mijlpaal
Jan Paardekooper (CEO Paardekooper Group): “De overname van Van der Windt is een fantastische mijlpaal voor ons bedrijf. Het betekent dat wij ons specialistisch en innovatief aanbod aan klanten verder kunnen verbeteren. Daarnaast zullen wij onze internationale ambities versneld kunnen uitvoeren. Ik heet alle medewerkers van de Van der Windt bedrijven dan ook van harte welkom binnen onze Group.”

Vertrouwen in een succesvolle en plezierige samenwerking
Peter van Leeuwen (Managing Director Van der Windt): “Wij zijn enorm blij met deze transactie en hebben het volste vertrouwen in een succesvolle en plezierige samenwerking binnen dit gerenommeerde familiebedrijf. Onze klanten kunnen rekenen op een ongewijzigde voortzetting van onze leveringen en diensten. Daarbij zal onze business missie onveranderd van kracht blijven: ‘packaging solutions and services’ ”.

Grote groep bedrijven
Tot de Van der Windt Group behoren Van der Windt Verpakking BV (Honselersdijk), Olsthoorn Verpakkingen (Maasdijk, Naaldwijk en Aalsmeer), Van der Windt Packaging (België), Van der Windt Packaging Ltd (UK) en Van der Windt Packaging Ltd (Ierland). Paardekooper Group bestaat uit Paardekooper Verpakkingen B.V. (Oud-Beijerland), Depa Disposables B.V. (Beuningen), Halma Packaging B.V. (Beuningen), Halma Packaging Ltd (UK), Halma Packaging Ltd (Hong Kong), Mecari Plastics (Oud-Beijerland) en Edeldruk (Rotterdam).

Bron: Logistiek.nl

Interesse?

We willen je graag leren kennen.