Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

IT-Source is via een meerderheidsbelang overgenomen door PEAK-IT. Beide bedrijven gaan verder onder de naam PEAK-IT Managed Services. Frank Leijssenaar,voormalig directeur van IT-Source wordt directeur van het nieuwe bedrijfsonderdeel van PEAK-IT.

De Rijswijkse softwareontwikkelaar IT-Source is via een meerderheidsbelang overgenomen door detacheerder PEAK-IT. De bedrijven gaan verder onder de naam PEAK-IT Manged Services. IT-Source biedt remote beheer, hosting en softwareontwikkeling voor het midden en kleinbedrijf. PEAK-IT Managed Services gaat zich met name richten op hosting, SaaS en virtualisatie.

“Wij zijn zeer verheugd dat wij de expertise van IT-Source hebben kunnen toevoegen aan onze dienstverlening”, zegt Maarten Cobelens, algemeen directeur van PEAK-IT. “Steeds vaker leggen klanten ons de vraag voor of wij naast consultancy ook diensten als remote beheer en hosting zelf kunnen uitvoeren. Met de aanvulling van IT-Source denken wij hier een uitstekend antwoord op te hebben gevonden.” Verdere uitbreiding van de dienstenportefeuille geniet op korte termijn niet de hoogste prioriteit. De focus op groei is vooral gericht op het buitenland. Inmiddels zijn er al kantoren geopend in Zweden. Binnenkort verwacht het bedrijf een nieuwe buitenlandse vestiging te presenteren.

Landelijke opdrachtgevers
“Voor ons is dit een prachtige kans om onze talenten te meten met grote landelijke opdrachtgevers”, stelt Frank Leijssenaar, de nieuwe directeur van PEAK-IT Managed Services en voormalig directeur van IT-Source. “De goede positie die wij hebben opgebouwd binnen het mkb-segment, willen wij graag ook bevestigen bij de huidige en nieuwe opdrachtgevers van PEAK-IT. Onze huidige klanten zullen overigens weinig tot niets merken van deze recente ontwikkeling dan uiteraard de positieve gevolgen en de nieuwe diensten.”

PEAK-IT Managed Services is gevestigd zijn in Rijswijk en Naarden. In augustus 2007 fuseerde PEAK-IT met Champion IT.

 

Bron: Computable

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.