Jeroen Palmen

Jeroen Palmen

Analist

Jeroen is Analist bij Hogenhouck en heeft zijn Master Strategic Corporate Finance aan de Universiteit in Maastricht afgerond. Hij valt onder ons Business Development team, waar hij zich focust op nieuwe projecten, markten en het onderhouden van contacten met ondernemers. Hij speelt een actieve rol in het identificeren en aantrekken van waardevolle kansen voor ondernemers en onze opdrachtgevers.

Enkele sterke eigenschappen van Jeroen zijn zijn extraverte persoonlijkheid, gedrevenheid en oplossingsgerichtheid. Hij is een echte teamspeler en gedijt goed in interactie met anderen. Zijn vastberadenheid en vermogen om creatieve oplossingen te vinden, stellen hem in staat om effectief te werken aan het realiseren van doelstellingen en het overwinnen van uitdagingen.

Voor Jeroen betekent het ‘ondernemers verder brengen’ meer dan alleen het ondersteunen van een bedrijf. Hij gelooft in het meedenken met ondernemers en het begrijpen van de impact die een fusie of overname kan hebben op hun leven. Hij ziet het als zijn verantwoordelijkheid om ondernemers, samen met het team, te begeleiden en te adviseren op een manier die hen helpt groeien en succesvol te zijn, zowel zakelijk als persoonlijk.

Met zijn enthousiasme, toewijding en inzicht in de behoeften van ondernemers, is Jeroen een waardevolle aanwinst voor het team van Hogenhouck. Hij zet zich volledig in voor het identificeren van nieuwe kansen, het verdiepen van zijn kennis in het MKB en het begeleiden van ondernemers naar een succesvolle toekomst.

Betrokken bij de volgende transacties