Data consultancybedrijf Just-BI wordt onderdeel van EPAM Systems

Data en business intelligence specialist Just-BI wordt onderdeel van EPAM Systems, een wereldwijde speler op het gebied van digitale platformen en ontwikkelingsdiensten. Hogenhouck m&a begeleidde de aandeelhouders van Just-BI bij deze transactie.

 

Experts in data en analytics

Just-BI is een gespecialiseerd consultancybedrijf op het gebied van data en analytics. Just-BI heeft meer dan 18 jaar ervaring en heeft kantoren in Europa en Azië en klanten in verschillende segmenten. Just-BI levert diensten op het hele gebied van data en analytics, vooral op het gebied van SAP/S4HANA.

Rad Parvin, Just-BI CEO, hierover: “We leveren diensten op het gebied van strategie en advies, tot aan het organiseren van data-management over multi-vendor IT-platformen en systemen. Door onderdeel te worden van EPAM – met een vergelijkbaar DNA in de  ontwikkeling van oplossingen – kunnen we elkaar versterken en onze klanten in verschillende regio’s nog beter bedienen.”

 

Digitale transformatie door data

Data is het fundament van de meeste digitale transformaties. Het is belangrijk om een partner in te zetten met visie en kennis van technologieën om maximaal rendement te halen uit een digitale transformatie. Met de overname van Just-BI, kan EPAM Systems Inc. (NYSE: EPAM) haar dienstverlening op het gebied van data en analytics verder uitbreiden.

“We zijn verheugd met de komst van Just-BI in de EPAM-familie”, zegt Valentin Tsitlik, vice president technology solutions van EPAM Systems. “Deze toevoeging biedt meer kansen voor onze opdrachtgevers in consumentenverpakking, retail en de energiesector in Europa en Azië. Met de toevoeging van de diepgaande SAP/S4HANA expertise, zijn wij in staat om complexere en wereldwijd reikende programma’s uit te voeren. We zien dan ook mooie kansen om onze opdrachtgevers nog beter bij te staan in hun digitalisering en het gebruiken van data in hun bedrijfsvoering.”

Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Betrokken teamleden

Margot IJssel de Schepper
Associate

Mark van Beusekom
Managing partner

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.