Nieuws

Cloud dienstverlener Diabolo ICT is verkocht aan Eshgro

Diabolo ICT is overgenomen door Eshgro. Hierdoor ontstaat een onderneming met 110 cloudspecialisten. Hogenhouck m&a begeleidde de aandeelhouders van Diabolo bij deze transactie.

Met het bundelen van de innovatieve ontwikkelkracht van Eshgro en de klantgerichte aanpak van Diabolo ICT ontstaat een onderneming met 110 cloudspecialisten. De directie van Eshgro wordt versterkt met de directieleden van Diabolo. Met deze overname verstevigt Eshgro haar leidende positie als cloud service provider voor de moderne werkplek in combinatie met bedrijfskritische applicaties.

Krachtenbundeling

Eshgro en Diabolo ICT werken al jarenlang intensief en succesvol samen. Eshgro is een landelijk opererende cloud service provider die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek, onder andere met hun innovatieve Smarter 365 platform. Diabolo ICT is een allround ICT-dienstverlener met een sterke klantgerichte aanpak die ICT-oplossingen implementeert en beheert voor bedrijven en organisaties in Midden- en Oost-Nederland. De gezamenlijke onderneming heeft vestigingen in Boxmeer, Arnhem en Amsterdam.

“De jarenlange samenwerking wordt met deze overname in de meest ultieme vorm voortgezet”, zegt directeur en oprichter Ronald Brakenhoff van Diabolo ICT. Anton Loeffen, directeur en oprichter van Eshgro, over deze overname: “Deze krachtenbundeling is een volgende stap in onze ambitie om zowel autonoom als via overnames te groeien.”

 

Oplossing voor de moderne werkplek

Veel organisaties willen profiteren van de voordelen van de moderne werkplek, waarbij ze ook hun bedrijfskritische applicaties naadloos geïntegreerd willen blijven gebruiken. “Bedrijven zoeken een sterke partner die hun business begrijpt en ze van strategisch tot operationeel helpt met de transitie en de omgeving up-to-date houdt”, aldus Anton Loeffen. “Met meer dan 100 specialisten en ons in eigen beheer ontwikkelde Smarter 365 platform bieden we een totaaloplossing voor maximale productiviteit, veiligheid, compliance en financieel rendement.”

 

Naadloze aansluiting bedrijfscultuur

De cultuur, werkwijze en dienstverlening van beide organisaties sluiten naadloos op elkaar aan. Eshgro en Diabolo ICT bedienen al een grote groep gezamenlijke klanten. “Het samengaan is daarmee volkomen logisch”, aldus Edwin de Ruijter, CEO van de nieuwe organisatie. “Met deze overname zijn beide organisaties klaar voor de volgende stap en nog beter in staat om klanten te begeleiden bij hun digitale transformatie. Samen hebben we nog meer landelijke slagkracht en zijn we bovendien veelzijdiger bij het inrichten, beheren en ondersteunen van toekomstbestendige werkplekken.”

 

Directiesamenstelling

De aandeelhouders van Diabolo ICT, Ronald Brakenhoff, Lando Markhorst, Rob Schennink en Xander Hendrickx, worden medeaandeelhouder en lid van de samengevoegde directie van Eshgro.

De voltallige directie en aandeelhouders van Eshgro zijn: Edwin de Ruijter (CEO), Koen van Hoof (CFO), Lando Markhorst (COO), Ronald Brakenhoff (CCO), Anton Loeffen (Innovation & Strategy), Xander Hendrickx en Rob Schennink.

Interesse?

We willen je graag leren kennen.