Hogenhouck m&a heeft in Amsterdam de meerdaagse CDI Annual Global Meeting gehost waarbij in het bijzonder het 50-jarig bestaan van CDI Global is gevierd. In onze rol als partner van CDI Global, delen we graag onze kennis en inzichten met het CDI-netwerk dat zich richt op ondernemers in de mid-market. Dit deden we samen met gastsprekers: Jacqueline van den Ende en Bas van Beijeren (Carbon Equity), Stijn van den Brink (TSH, Strikwerda), Jochem Borst (Your.online, Strikwerda), Wouter Snoeijers (Levine Leichtman Capital Partners) en Eric Heskens (Verder International). 

Ondernemers laten zich niet tegenhouden door grenzen. Wereldwijd zakendoen zit in het DNA van het Nederlandse bedrijfsleven. Hogenhouck m&a is betrokken bij een groeiend aantal crossborder transacties. Om de wereldwijde ambities van onze opdrachtgevers optimaal te ondersteunen, werkt Hogenhouck samen met CDI Global. 

 

CDI congres, Amsterdam, Netherlands

 

Mark van Beusekom, Managing Partner bij Hogenhouck, benadrukt: “CDI Global is een van de oudste M&A netwerken met een indrukwekkend wereldwijd bereik. Het feit dat Hogenhouck de exclusieve partner voor Nederland is, plaatst ons in een uitstekende positie in het cross-border M&A domein. Dit stelt ons in staat om waardevolle wereldwijde inzichten en lokale expertise over verschillende sectoren te kunnen duiden, terwijl we ook expertise en ervaring over de Nederlandse markt met CDI Global delen.” 

CDI Global, opgericht in 1973, is een fusie- en overnamenetwerk met partners in 30 landen met 50 kantoren dat zich richt op middelgrote ondernemingen en cross-border transacties. Met meer dan 3000 uitgevoerde transacties in diverse sectoren, is het een toonaangevende M&A bureau voor ondernemers wereldwijd.   

Interesse?

We willen je graag leren kennen.