Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Er komt een moment dat je aan ondernemend Nederland wil laten zien wat wij als Hogenhouck doen en waar we voor staan. Zelfs in – of misschien wel juist – in deze onzekere tijden. Vandaar dat we deze weken regelmatig in de media aanwezig zijn; Het Financieele Dagblad, op BNR Nieuwsradio en online. Lees hier de advertentie die we in het FD plaatsten.

Bekijken vanuit m&a perspectief

Iedere ondernemer komt voor momenten te staan waarop je jezelf opnieuw moet uitvinden. In deze roerige tijden speelt dat waarschijnlijk nog meer dan anders. Kun je, en wil je, je bedrijf nog door deze tijden heen loodsen? Wat is daar dan voor nodig? Denk je misschien dat dit de tijd is om je bedrijf te gaan verkopen? Of is jouw business propositie relevanter dan ooit en zie je juist kansen om verder te groeien met funding of een buy-and-build strategie.

We gaan daar graag het gesprek over aan om vanuit een ander perspectief hier samen naar te kijken. En juist dat is voor ons al jarenlang elke dag weer de normaalste zaak van de wereld.

Neem contact op via info@hogenhouck.nl of bel ons op 070 346 4630.

 

 

 

 

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.