Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Juridische dienstverlener BSA Groep is verkocht aan SRK Groep. BSA behandelt asbestclaims namens het Instituut Asbestslachtoffers (IAS) en voertuigschadeclaims voor de overheid op grond van Omslagstelstel Rijkswagenpark. Daarnaast behandelt BSA loonschadeclaims voor werkgevers en letselschadeclaims voor particulieren. Hogenouck begeleidde de eigenaren van BSA bij deze verkoop.

BSA uitgebouwd naar commerciële dienstverlener

BSA is ontstaan in 1956; aanvankelijk als overheidsinstantie en later geprivatiseerd. Jaarlijks behandelt BSA 1.050 letselschadeclaims van slachtoffers en 850 regresclaims, afkomstig van ruim duizend verschillende opdrachtgevers uit diverse branches. Sinds 2010 behandelt BSA In opdracht van het Rijk jaarlijks zo’n 4.000 autoschades. Met de toevoeging van BSA, groeit SRK Groep naar een brede juridische dienstverlening en zo’n 120 medewerkers. BSA blijft als onderdeel opereren vanuit de bestaande locatie in Zoetermeer.

Ondernemers Michel Roumen en Eric Joosten kochten de aandelen van BSA in 2007. Zij bouwden het bedrijf in twaalf jaar uit van een voormalige (semi) overheidsinstelling naar een commerciële dienstverlener voor meer dan 1.000 werkgevers.

Hogenhouck begeleidde de DGA’s van BSA met de verkoop aan SRK

“Wat een geweldige mensen bij Hogenhouck. Iris, Hein en Maarten veel dank voor het beschikbaar stellen van jullie talent. Talent is leuk maar teamwerk is alles en dat zijn jullie bij Hogenhouck ten voeten uit. Op een mooie toekomst zegt Iris. Daar proosten we op. Met historisch besef aan de toekomst mogen werken is een zegen. Soms moet je zelf ruimte geven aan die toekomst door even opzij te stappen. Dit M&A kantoor maakt dat waar. Met respect voor wat was, met respect voor wat is en dus met respect voor wat komt.”

Michel Roumen, directeur BSA

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.