Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Het Financieele Dagblad inventariseerde de impact van de coronacrisis en de lockdown op de M&A activiteiten. Een rondgang langs investeerders en M&A adviseurs laat zien dat er weliswaar een pas op de plaats wordt gemaakt, maar dat voor het tweede halfjaar een flinke toename van het aantal transacties wordt verwacht. Deze positieve verwachting komt met name voort uit het feit dat er voldoende geld is in de markt en er bedrijven zijn die minder last hebben van de coronacrisis.

Afronding transacties in lockdown periode

Bij Hogenhouck m&a zijn er meerdere projecten afgerond sinds de lockdown, virtueel en met een toost via Teams of Zoom. “Wij zitten in het segment van digitalisering, bedrijven die op zijn slechtst iets minder hard groeien”, zegt managing partner Mark van Beusekom. “Sinds de lockdown hebben we drie transacties afgerond en dat is in lijn met wat we normaal doen. Verder zijn er verschillende nieuwe mandaten binnen gekomen in o.a. IT, Health en Food. Nu de markt ingaan, betekent zeker niet dat je jezelf in de uitverkoop zet”, aldus Mark van Beusekom in het artikel in het Financieele Dagblad.

Lees meer:

https://fd.nl/ondernemen/1343748/investeerders-zoeken-tevergeefs-naar-overnameprooien

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.