Nieuws

Managed Service Provider Netco wordt onderdeel van Yielder Group

Netco Internet Group is onderdeel geworden van de Yielder Group. De overname door deze bekende Nederlandse investeerder met andere toonaangevende IT-merken is een belangrijke stap voor de volgende fase van Netco. Oprichter Martijn van der Ende en de teamleden van Netco blijven verbonden aan de onderneming. Hogenhouck m&a begeleidde de oprichter van Netco bij deze transactie.

 

Stap op het juiste moment

Netco beheert en beveiligt al sinds 1996 de computersystemen, netwerken en infrastructuren van klanten en ontwikkelt eigen monitorssoftware. Martijn van der Ende, eigenaar en oprichter van Netco verheugt zich op de groeimogelijkheden voor zijn bedrijf binnen Yielder Group: “Yielder is al jaren een begrip in de sector en wij zijn dan ook trots dat we nu deel uitmaken van deze groep. We hebben ons ontwikkeld als specialist in IT-security en Managed Services, zoals Managed Firewalls, Managed Networking & WiFi en Monitoring Services. Met de krachtenbundeling met Yielder hebben we de mogelijkheid om klanten nog beter van dienst te zijn. Zij profiteren van het uitgebreide portfolio, de slagkracht en de schaalgrootte van Yielder Group. Ik bedank al onze klanten voor het vertrouwen in Netco, en ik kijk er naar uit om onze dienstverlening samen met Yielder Group verder te ontwikkelen en te verbeteren.”

 

Bekrachtiging van de groeistrategie

De overname is een bekrachtiging van de groeistrategie van Yielder Group. Herwin van der Kamp, CEO van Yielder, is trots op de nieuwe toevoeging: “Netco is een razend enthousiaste club vakspecialisten met uitzonderlijk veel kennis en kunde in huis. Een van onze speerpunten is het automatiseren van processen en onder meer hierin heeft Netco zich ruim bewezen. Daarbij sluit hun sterke flexibiliteit en ondernemersgeest naadloos bij ons aan.”

 

Indrukwekkende vooruitzichten

Het team van Hogenhouck bestond uit Mark van Beusekom, Maarten van der Heijden en Adriaan Verbeek. Mark van Beusekom over het proces met Netco: “Netco heeft een uitstekende naam in de beveiliging van computersystemen en infrastructuren. Het was niet alleen een hele vertrouwde samenwerking met Martijn, maar we hebben ook ontzettend veel gelachen. Wij wensen Netco en Yielder veel succes bij deze volgende stap.”

Interesse?

We willen je graag leren kennen.