Nieuws

Ondernemerssessie Journey to the Cloud – verplaatst naar datum later dit jaar

In een ondernemerssessie willen we inzichten en inspiratie delen en in gesprek gaan met collega-ondernemers. De initieel geplande datum 19 maart 2020 gaat niet door in verband met het coronavirus. Wij gaan een nieuwe datum plannen voor later dit jaar.

De ‘Journey to the Cloud’ is zonder twijfel een van de belangrijkste redenen voor samenwerkingen en integraties in de IT-markt. Als ondernemer in de IT ken je de laatste technische ontwikkelingen en de behoeften van je klanten. Je hebt een groeiplan voor ogen en krijgt informatie van marktanalisten. Maar hoe maak je de juiste keuzes om als IT-ondernemer aan de bal te blijven? Waar wil je staan over – laten we zeggen – vijf jaar?

Laat je inspireren en informeren door collega-ondernemers en door de sprekers:

Ben van der Burg, gespreksleider en maker van BNR podcast De Technoloog

Ben is de inspirerende gespreksleider over innovaties en ondernemen. Voormalig succesvol langebaanschaatser en nu commentator bij BNR Nieuwsradio en commercieel directeur bij Triple IT.

Olaf van der Hoorn, operations advisor bij Sentia

Olaf geeft zijn visie hoe IT-ondernemers hun klanten kunnen helpen met de transitie naar de cloud. En wat dit betekent voor je positionering als bedrijf en de keuzes die Sentia hierin maakt.

Rik Stikkelbroeck, managing partner Hogenhouck m&a

Rik deelt de laatste inzichten op het gebied van fusies en overnames. Hij geeft aan welke bewegingen er zijn in de IT-markt, in Nederland en in internationaal verband.

 

Datum en locatie

De oorspronkelijke datum van 19 maart 2020 wordt in verband met het coronavirus verschoven naar een datum later dit jaar.

Heb je belangstelling om hiervoor een uitnodiging te ontvangen? Stuur een mail met je contactgegevens aan events@hogenhouck.nl.

 

BNR Podcast De Technoloog

Sentia, high-end cloud oplossingen

Journey to the Cloud – wie neemt klanten mee in de transitie naar de cloud

Video-interview met Olaf van der Hoorn, over de verkoop van Vellance aan Sentia

 

 

Interesse?

We willen je graag leren kennen.