Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Op 1 december verhuizen wij naar ons nieuwe grotere kantoor op Lange Voorhout 1. Een mooi karakteristiek pand op 1 minuutje lopen van ons huidige kantoor. Een plek waar wij verder kunnen groeien, én waar het goed toeven is, voor onszelf en voor gasten.  

We zijn blij dat wij deze mooie plek hebben gevonden en daardoor kunnen blijven genieten van de mooiste laan van Den Haag! Een plek die bij ons is gaan horen en waar wij elke dag met plezier naartoe gaan.  

Afscheid van ‘nummer 11’ 

Lange Voorhout 11. Het adres waar wij als kantoor de afgelopen vierenhalf jaar waren gevestigd, maar met zo’n 25 medewerkers groeiden we daar uit. We zullen het welbekende bronzen beeld van de Haagse schrijver Louis Couperus voor het pand best missen. Met veel plezier hebben we daar dagelijks mensen zien stilstaan om foto’s bij te maken. Dat verveelde geen moment.  

Vervolg op ‘nummer 1’ 

Ons kantoor bevindt zich op de tweede etage in dit fraaie historische pand op de kop van Lange Voorhout en de hoek van de Kneuterdijk. Hier hebben wij één grote vloer met voldoende vergaderruimte.  

Kom vooral eens langs, want het is een fantastische nieuwe locatie! 

Ons nieuwe adres: Hogenhouck m&a, Lange Voorhout 1, 2514 EA Den Haag  

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.