Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Drillster is een treffend voorbeeld van een snelgroeiende onderneming die juist nu nog meer kansen ziet.

De leeromgeving van Drillster zorgt ervoor dat mensen sneller kunnen leren en kennis beter kunnen onthouden. Deze nieuwe manier van leren combineert technologie, wetenschap, data en een slim algoritme in één applicatie.

Drillster wil de standaard in de markt worden voor learning platforms en heeft Hogenhouck m&a ingeschakeld om growth funding te organiseren. De ‘Business as unusual Talk’ geeft een uniek inkijkje in het lopende proces, met BNR columnist Ben van der Brug, de CEO van Drillster Marco van Sterkenburg en Mark van Beusekom, managing partner Hogenhouck m&a.

https://youtu.be/07bvCHqE3nA

 

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.