Nieuws

Hogenhouck groeit door met Victor Rosier als vierde partner

Op 1 april is Victor Rosier partner geworden bij fusie- en overnamespecialist Hogenhouck m&a. Het partnerteam bestaat nu uit Mark van Beusekom, Rik Stikkelbroeck, Hein Stoops en Victor Rosier. Sinds juni 2021 was Victor al werkzaam bij Hogenhouck m&a als director. De afgelopen jaren begeleidde hij uiteenlopende transacties, zoals Winst uit je woning, Validata en ParcelParcel. Daarvoor werkte Victor bij de M&A afdelingen van EY en ING en was hij CEO van een grote logistieke speler in Nederland.

Ondernemers verder brengen

De carrièreswitch en overstap naar Hogenhouck als sterke m&a boutique maakte Victor heel bewust. “Na een aantal jaren in een corporate setting, miste ik de open cultuur en de dynamiek van een ondernemend en betrokken team. De ambitie om door te groeien én de m&a professionaliteit te garanderen spatte ervan af in de kennismakingsgesprekken met Hogenhouck. Deze combinatie van een ondernemend bureau én het verschil kunnen maken voor ondernemers maakte de keuze voor mij duidelijk. Ik zie nu elke dag onze ‘one team’-spirit en onze passie om ondernemers verder te brengen, dat is wat ons uniek maakt”, aldus Victor.

Corporate kwaliteit en ondernemende mentaliteit

Het team van Hogenhouck is inmiddels gegroeid tot ruim 25 medewerkers. Mark van Beusekom, medeoprichter en managing partner van Hogenhouck, vertelt over de groei en ontwikkeling van het bureau. “M&A is een ontzettend breed vak. Victor brengt zijn expertise en kwaliteit in om een doordachte m&a storyline voor een onderneming neer te zetten. Hij maakt daarbij de goede vertaling naar ondernemers en ondernemerschap. Het samenbrengen van corporate kwaliteit met een ondernemende mentaliteit is altijd al ons uitgangspunt geweest. Victor brengt weer een nieuwe smaak aan tafel als partner en dat werkt inspirerend voor het hele team”, aldus Mark.

Hogenhouck partnerteam uitgebreid met Victor Rosier
Hogenhouck partnerteam uitgebreid met Victor Rosier
Interesse?

We willen je graag leren kennen.