Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

Sanitair- en badkamerketen Sani-Dump met 43 vestigingen, waarvan drie in België, is overgenomen door branchegenoot Sanisale.com. Hogenhouck m&a begeleidde de aandeelhouders van Sani-Dump bij deze transactie.

Bekende speler in sanitairbranche

Peter van der Wiele, CEO Sani-Dump, licht de verkoop toe: “We hebben de afgelopen 20 jaar hard gewerkt om van Sani-Dump een grote en snelgroeiende speler in de sanitairbranche te maken. Met meer dan 40 megastores is Sani-Dump inmiddels een zeer bekende speler en dus zal de naam blijven bestaan. De overname zorgt ervoor dat Sani-Dump klaar is voor de toekomst.”

Sanisale marktleider in sanitair en tegels

Door deze uitbreiding met Sani-Dump, wordt de FG-groep – moederbedrijf van Sanisale.com, Sanistunter, Keukensale.com en Keukenstunter – marktleider in de sanitair- en tegelmarkt. Met de overname telt de groep 123 fysieke winkels door heel Nederland en België op het gebied van sanitair en keukens. De groep – gestart in 2007 – wil volgend jaar nog 17 winkels openen en in vijf jaar groeien naar 200 winkels.

 

 

 

 

 

 

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.