Gerelateerde berichten

Er zijn geen gerelateerde berichten voor deze transactie.

CSN Groep, een landelijk opererende IT-dienstverlener uit Leusden, heeft per juni 2020 in investeringsmaatschappij Quadrum Capital een nieuwe medeaandeelhouder. Het partnership met Quadrum Capital is vanwege haar sterke aanwezigheid binnen de IT-sector voor CSN Groep een belangrijke stap in het realiseren van haar groeistrategie. Hogenhouck begeleidde de eigenaar van CSN Groep.

Begeleider van de digitale reis van bedrijven

Mathijs Bakker, CEO van CSN Groep: “CSN Groep en Quadrum Capital delen een langetermijnvisie op de IT-markt. Onze rol als IT-dienstverlener komt hierin steeds meer te liggen bij het vanuit strategie, technologie en organisatie begeleiden van bedrijven bij hun reis als ‘digital enterprise’. Samenwerking is key om de multidisciplinaire IT-footprint die daarvoor nodig is te kunnen creëren. Niet alles zelf doen, maar de krachten bundelen om op ieder punt van de reis de beste kwaliteit te kunnen leveren. Het partnership met Quadrum Capital maakt dat we hierin versneld stappen in kunnen zetten. Enerzijds doordat we onze sterke marktpositie als Managed Service Provider autonoom verder uit kunnen bouwen. Anderzijds doordat wij eenvoudig kunnen terugvallen op de expertise en slagkracht van andere IT-specialisten, en we nu en in de toekomst snel kunnen blijven schakelen op zelfs de meest complexe klantvragen.”

De slagkracht van een IT-familie

Met de deelneming in CSN Groep voegt Quadrum Capital een belangrijke nieuwe speler toe aan haar IT-portfolio. Arjan Hoop, Managing Partner van Quadrum Capital: “Ons portfolio is gericht op bedrijven die vanuit hun eigen kracht bijdragen aan de digitale reis van ondernemingen. Vanuit de slagkracht van deze IT-familie kunnen wij CSN Groep optimaal ondersteunen in het uitbouwen van haar marktpositie als succesvolle Managed Service Provider en marktleider voor online werkomgevingen in de bouw en de maak-industrie.” Naast CSN Groep bestaat het IT-portfolio van Quadrum Capital onder andere uit cloud-expert Fundaments, IT-dienstverlener Exite ICT en cybersecurityspecialist DataExpert.

Interesse?

We willen je graag leren kennen.

Vul het formulier in en dan nemen wij contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

info@hogenhouck.nl

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en uitgenodigd worden voor evenementen (Nederlandstalig).

Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief en evenementen. Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze privacyverklaring en het feit dat wij gebruik maken van Mailchimp. Wij zullen je gegevens niet doorverkopen of gebruiken voor andere doeleinden dan verzending van de nieuwsbrief en  gebruiksanalyses.